Opsadno stanje u Zagrebu: Antiterorističke jedinice s psima u zgradi u kojoj živi Kolinda Grabar Kitarović

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 13:28

Opsadno stanje u Zagrebu: Antiterorističke jedinice s psima u zgradi u kojoj živi Kolinda Grabar Kitarović

Zagreb -- Zagrebačka policija dobila je dojavu da se u zgradi u kojoj živi bivša predsednica Hrvatske nalazi osoba koja želi da se ubije, javljaju hrvatski mediji.

U zgradu su ušle dve antiterorističke jedinice, teško naoružane, i sa psima, piše 24sata.hr i dodaje da je na terenu najmanje 10 vozila i da je sve puno policije.

Prema rečima jednog čitaoca, na zgradama koje se nalaze preko puta one u kojoj se nalazi ta osoba raspoređeni su snajperisti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kkao prenose hrvatski mediji, u zgradi u kojoj živi bivša hrvatska predsednica oko podneva se zabarikadirala jedna žena, a na prozoru piše da su u stanu bombe. Ona je, nakon akcije hrvatske antiterorističke jedinice izvedena iz stana i ušla je u vozilo Hitne pomoći.

Drama je trajala oko 45 minuta. Pozivajući se na nepotvrđene informacije, portal Index piše da je reč o psihički nestabilnoj osobi.

Zgrada tokom cele operacije policije nije bila evakuisana, a mediji su još naveli i da Grabar Kitarović nije bila u zgradi tokom incidenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U ZAGREBU Opsadno stanje u Kolindinoj zgradi: Na licu mesta specijalci i snajperisti, žena se zatvorila i preti da će se ubiti

Izvor: Blic, 05.Mar.2021

Zagrebačka polciija dobila je dojavu da se u zgradi u kojoj živi bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nalazi osoba koja želi da se ubije, javljaju hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.