Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 14:26

DRAMA U NAPULJU Ubio ženu, kad je policija ušla u stan i sebe: Muškarac se zabarikadirao na terasi, PUCAO i uzvikivao "UBIO SAM JE" (VIDEO)

Rafaele Pinto, koji se ranije zabarikadirao na balkonu svog doma u Napulju nakon što je ubio suprugu, počinio je samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBIO ŽENU PA ZAPUCAO SA PROZORA! Muškarac se zabarikadirao u stanu, a zatim izvršio samoubistvo - stravičan zločin u Napulju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024

Policija istražuje šta je prethodilo zločinu...Muškarac iz Napulja se rano jutros zabarakadirao u svoj stan i počeo da puca sa prozora, a posle pregovora sa policijom izvršio je samoubistvo. Kako mediji nezvanično saznaju, muškarac je najpre ubio svoju ženu...Policija je odmah intervenisala,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.