UBIO ŽENU PA ZAPUCAO SA PROZORA! Muškarac se zabarikadirao u stanu, a zatim izvršio samoubistvo - stravičan zločin u Napulju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 14:41

UBIO ŽENU PA ZAPUCAO SA PROZORA! Muškarac se zabarikadirao u stanu, a zatim izvršio samoubistvo - stravičan zločin u Napulju (VIDEO)

Policija istražuje šta je prethodilo zločinu.

Muškarac iz Napulja se rano jutros zabarakadirao u svoj stan i počeo da puca sa prozora, a posle pregovora sa policijom izvršio je samoubistvo. Kako mediji nezvanično saznaju, muškarac je najpre ubio svoju ženu.

Policija je odmah intervenisala, a na lice mesta stigle su jake policijske snage i blokirana je ulica. Ipak posle pregovora sa policijom, muškarac je izvršio samoubistvo.

Policija je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko sati akcije provalila u zaljučan stan i pronašla dva beživotna tela koja pripadaju ovom muškarcu i kako se predpostavlja njegovoj ženi, koju je ubi

Kako prenose italijanski mediji, muškarac ima troje dece, od kojih je dvoje bilo u školi, a treće je na izletu.

Prema navodima nekih komšija, muškarac je ranije radio kao obezbeđenje, ali je ostao bez posla zbog sumnje da je ukrao pištolj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.