Izvor: Blic, 04.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANI SMRTI U AMERICI Dva masovna pokolja za 24 sata, NAJMANJE 30 MRTVIH, posle krvoprolića u El Pasu, novi horor u Dejtonu (FOTO)

Za nepunih 24 sata u SAD dogodile su se de dve masovne pucnjave - jedna u Teksasu i jdna u Ohaju. U napadima je ubijeno ukupno 30 osoba, dok je više desetina ranjeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNI VIKEND U AMERICI! NAJMANJE 30 MRTVIH - Posle KRVOPROLIĆA U TEKSASU, nova pucnjava u Dejtonu! (FOTO+VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 04.Avg.2019

Za nepunih 24 sata u SAD dogodile su se dve masovne pucnjave. Jedna se dogodila u Teksasu druga u Ohaju. U napadima je ubijeno ukupno 30 osoba, dok je više desetina ranjeno.

Nastavak na RTV Pink...

MASOVNE PUCNJAVE U SAD OŽIVELE POLITIČKU DEBATU: Kontrola oružja je ponovo u centru pažnje, a sada demokrate krive Trampa zbog stvaranja rasnih podela! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Avg.2019, 08:57

Dve masovne pucnjave u SAD u kojima je za 24 sata ubijeno 29 osoba, ođeknule su američkom političkom arenom i oživele debatu o kontroli oružja, a neki demokratski predsednički kandidati optužili su predsednika Donalda Trampa za izazivanje rasnih podela, dok je on poručio da "mržnja nema mesto"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.