Čovek, koji je preobučen u Betmena učestalo posećivao bolesnu decu, poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Press, 18.Avg.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek, koji je preobučen u Betmena učestalo posećivao bolesnu decu, poginuo u saobraćajnoj nesreći

Prema pisanjima Vašington Posta, muškarac iz Merilenda, u SAD-u, koji je posećivao bolesnu decu preobučen u Betmena, poginuo je u nedelju uveče, kada se njegov crni Lamborghini pokvario na autoputu.
FOTO: AP
Na putu do kuće, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Lamborghini se pokvario na autoputu. Stao je u brzoj traci. Izašao je da pogleda u čemu je problem, a Tojota Camry u punoj brzini zakucala se u njegov automobil, koji je potom udario Lenija. Proglašen je mrtvim na licu mesta.  
„Bio je moj brat, moj biznis partner, moj najbolji prijatelj. Dodirnuo je živote mnogih ljudi i nasmejao je mnoga dečija lica. To je sve što je želeo da radi“ – izjavio je Skot Robinson, brat preminulog.
Leni Robinson (51), posećivao je bolesnu decu u bolnicama još od 2001. godine. Postao je poznat posle videa koji je ostanuo na Internetu 2012. godine, kada ga je zaustavila policija, u momentu kada je bio obučen kao Betmen.
Robinson je živeo izvan Baltimora. Bio je vlasnik uspešne agencije za čišćenje objekata, pre nego što ju je prodao i kupio svoj betmobil. Kupio je kostim Betmena za 4500 evra, a zatim je godišnje trošio oko 23.000 evra na igračke i suvenire koje je delio bolesnoj deci u bolnicama.
Postao je opsednut Betmenom zato što je njegov sin obožavao tog super heroja kada je bio mlađi. Ponekad se sin oblačio kao Robin i posećivao bolnice sa njim. Mnoge bolnice i dobrotvorne organizacije želele su da ih poseti.
„Deca su jedini razlog zašto sve ovo radim“ – uvek je govorio Robinson. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.