VIDEO: Humani Betmen poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Humani "Betmen" poginuo u saobraćajnoj nesreći

Leni Robinson, poznatiji kao Betmen iz Merilenda, poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

On je bio poznat u svetu kao čovek koji je bolesnoj deci ulepšavao strašne dane provedene u bolnici.

On je svoju plemenitu misiju započeo pre 14 godina, a javnosti je postao poznat tek 2012. godine kada je policija zaustavila njegov crni "lamborgini" dok je bio na putu za bolnicu. Policajce je zaprepastilo kada su videli da iz auta izlazi muškarac u kostimu popularnog junaka Betmena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a uskoro je i otkriveno da je reč o 51-godišnjem preduzetniku Leniju Robinsonu koji se prerušava u superjunaka kako bi ulepšao bolesnim mališanima teške dane u bolnici.

Robinson je tada zaustavljen jer njegov auto, koji je nazivao "betmobilom", nije imao registarske tablice, ali nakon što je policajcima pokazao da mu se tablice nalaze u vozilu, pustili su ga bez kazne da nastavi svoj put prema bolesnim najmlađima. Video ovog neobičnog prestupnika ubrzo je postao veoma popularan, a Robinson pravi heroj.

Tragedija se dogodila u nedelju uveče. Vraćajući se sa auto-šoua Robinson je primetio da mu s autom nešto nije u redu pa je stao kako bi pogledao šta se događa. Dok je pregledao svoje vozilo, na njegov zaustavljeni "lamborgini" naleteo je drugi automobil i na mestu usmrtio omiljenog Amerikanca.

Inače, superheroj je živeo u predgrađu Baltimora, a nakon jednog uspešno odrađenog posla imao je dovoljno novca da kupi pravi "betmobil". Nakon automobila kupio je za 5.000 dolara i odelo Betmena, a u proseku 25.000 američkih dolara trošio je godišnje na igračke i suvenire koje je delio deci u bolnicama.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.