Čitajte u Vestima digital šta o aferi sa dizelašima u Nemačkoj kažu Srbi; Sve prekonaših leđa!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte u "Vestima" digital šta o aferi sa dizelašima u Nemačkoj kažu Srbi; Sve prekonaših leđa!

Budimir Marković iz Berlina smatra da je inicijativa da se zabrani vožnja dizel automobila u nemačkim gradovima čista manipulacija.

- Za dizel je ranije trebalo da se ugradi filter i moglo je tako da se vozi, a sada posle toliko godina odjednom to više nije dovoljno! Sada navodno treba da se koristi neki "čist dizel". Sigurno će tražiti, ako se to usvoji, da se ponovo ugradi neki deo u auto - samo da bi uzeli ljudima pare. Ako je toliko godina vožen, zašto ne može i dalje? >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mislim da političari i auto-industrija i svi koji su upleteni u to vrzino kolo samo manipulišu kako bi ljudima uzimali što više para.

Ako se uvede zabrana dizela i za Berlin, a verujem da će se to desiti, ne vredi da prodajem moju škodu oktaviju, jer je stara 17 godina. Moj prijatelj ima mercedes dizel i sad je hteo da uzme drugi. Otišao je u njihov salon i oni su mu davali 5.000 evra za 10 godina star mercedes, koji je superočuvan. Za moj aut verovatno ne bih dobio ni 100 evra - zaključuje Marković.

Milan Grujić, takođe iz Berlina, kaže da se neprijatno iznenadio kad je saznao za aferu, jer nema ni godinu dana kako je uzeo dizel automobil na rate.

Ceo tekst pročitajte na VESTI DIGITAL

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI&hl=en

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.