Ćerka pala sa petog sprata hotela, majka se ubila

Izvor: Blic, 25.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka pala sa petog sprata hotela, majka se ubila

Španska policija pronašla je telo britanske državljanke Sare Kups, koja je, kako se veruje, izvršila samoubistvo u Majorci, samo dva dana nakon što je njena ćerka Điana pala sa petog sprata hotela u još nerazjašnjenim okolnostima, piše britanski "San”.

Sedmogodišnja Điana Kups je u ponedeljak, oko pola osam uveče, iz nepoznatih razloga pala sa terase na petom spratu hotela Samoa na Majorci. Điana je bila na odmoru sa roditeljima i braćom. Sara Kups je sa kćerkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Đianom delila sobu, dok je u drugoj sobi bio otac Ijan sa sinovima.

Španska policija još uvek istražuje pad male Điane. Sedmogodišnju devojčicu su pronašli hotelski radnici, nakon čega je prebačena u lokalnu bolnicu. Lekari u bolnici su izjavili da je Điana u kritičnom stanju, kao i da je primljena sa višestrukim prelomima kostiju.

Nakon pada male Điane, jedan od braće je izjavio da je majka rekla da će pobeći, dok drugi prepričavaju izjave svedoka da je Sara Kups, posle pada kćerke imala panični napad.

Telo Sare Kups (45) pronađeno je sinoć u moru, nedaleko od obale letovališta.

Šef policije Alfonso Himenez Perez rekao je da se Sara nedavno žalila upravi hotela sumnjajući da joj je hrana zatrovana. On je dodao da španska policija čini sve kako bi otkrila uzrok ove dve nesreće, ali da im je za sada jedina nada mala Điana, koji bi, kada se oporavi trebalo da da odgovore na pitanja o tome šta se desilo u ponedeljak uveče.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.