ČUDO U RUSIJI: Beba izvučena živa iz ruševina, bila zatrpana 35 sati (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jan.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO U RUSIJI: Beba izvučena živa iz ruševina, bila zatrpana 35 sati (VIDEO)

Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što je preživelo u uslovima velike hladnoće Desetomesečna beba izvučena je danas živa iz ruševina desetospratne zgrade u Magnitorsku, 35 sati sati posle eksplozije u višespratnici.Pročitajte još: TRAGEDIJA U MAGNITOGORSKU: Četiri osobe poginule u eskploziji gasa, Putin na mestu nesreće (VIDEO/FOTO) Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je preživelo u uslovima velike hladnoće, prenosi Tas s.Beba je pronađena kada je jedan spasilac začuo njen plač, javila je agencija Interfaks.Video snimak koji je objavilo ministarstvo za lokalne vanredne situacije pokazuje kako spasilac s bebom u roze čarapicama, trči prema kolima hitne pomoći.Pročitajte još: Srušio se most u moskovskom parku Gorki, 10 osoba povređenoU Magnitorsku na Uralu trenutna temperatura je minus 17 stepeni, navodi Rojters.Zgrada se srušila nakon eksplozije gasa, a u nesreći je, prema zvaničnim informacijama, poginulo sedam, a povređeno pet osoba, a više od 30 lica se još uvek vode kao nestali.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNI BILANS EKSPLOZIJE U RUSIJI: Stradalo devet ljudi, beba izvučena živa posle 35 sati ispod ruševina (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jan.2019

Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što je preživelo u uslovima velike hladnoće. Broj poginulih u eksploziji zgrade u ruskom gradu Magnitogorsku porastao je na devet Desetomesečna beba izvučena je danas živa iz ruševina desetospratne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.