Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitorsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitorsku

Desetomesečna beba izvučena je danas živa iz ruševina desetospratne zgrade u Magnitorsku, 35 sati sati posle eksplozije u višespratnici.

Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što je preživelo u uslovima velike hladnoće, prenosi Tass.

Beba je pronađena kada je jedan spasilac začuo njen plač, javila je agencija Interfaks.

Video snimak koji je objavilo ministarstvo za lokalne vanredne situacije pokazuje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << spasilac s bebom u roze čarapicama, trči prema kolima hitne pomoći.

U Magnitorsku na Uralu trenutna temperatura je minus 17 stepeni, navodi Rojters.

Zgrada se srušila nakon eksplozije gasa, a u nesreći je, prema zvaničnim informacijama, poginulo sedam, a povređeno pet osoba, a više od 30 lica se još uvek vode kao nestali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitorsku

Izvor: B92, 01.Jan.2019

Desetomesečna beba izvučena je danas živa iz ruševina desetospratne zgrade u Magnitorsku, 35 sati sati posle eksplozije u višespratnici...Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što je preživelo u uslovima velike hladnoće, prenosi Tas...Beba je pronađena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.