Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 09:02

"ČUDO! ČUDO! ČUDO!" Četvoro dece preživelo pad aviona: Nađeni posle 40 DANA DRAMATIČNE POTRAGE u najsurovijoj džungli Amazonije: Nada je nestajala, a onda su spacioci uočili TRAG (FOTO)

Četvoro dece pronađeno je u opasnim šumama u kolumbijskom Amazonu, gde su provela 40 dana nakon pada aviona. Neuhranjene i izujedane insektima, pronašla ih je vojska koja je saopštila da su preživela teške oluje i to u jednom od "najnegostoljubivijih" delova zemlje, gde obitavaju opasne životinje, ali i žive naoružane grupe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno četvoro dece iz aviona koji se srušio pre 40 dana u Kolumbiji

Izvor: Danas, 10.Jun.2023

Četvoro dece koja su preživela pad malog aviona u Kolumbiji pre 40 dana pronađeno je, saopštile su kolumbijske vlasti.

Nastavak na Danas...

BEBA PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN U DŽUNGLI Detalji čuda u prašumi: Deca preživela predatore, naoružane bande i oluje, ali još nema odgovora na KLUČNO PITANJE (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Jun.2023

Ovo je čudo, baš kao u filmu, ceo svet viče nakon što se saznalo da je četvoro dece pronađeno živo i zdravo u gustim džunglama Кolumbije posle više od pet nedelja potrage.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.