Izvor: Blic, 05.Dec.2020, 23:55

"ČOVEK U CRNOM ME JE SILOVAO, DOK SU SE DRUGI SMEJALI" Detalji MUČENJA MIGRANATA, hrvatski policajci tvrde da su oni napadnuti

Izveli su nas jednog po jednog i naredili da skinemo pantalone i legnemo na pod okrenut ka zemlji. Vezali su nam noge i ruke, a zatim su nas tukli rukama, nogama i pendrecima. Sve je trajalo oko 15 minuta. Tokom premlaćivanja, čovek u crnoj grani me je silovao. Drugi ljudi u crnom su se tome smejali - prepričao je jedan od migranata stravično iskustvo u selu Slunjčica istočno od Slunja, a koje je prvi obajvio britanski list Gardijan nakon čega je svet bio zgrožen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.