Brutalni seksualni napad: Nožem izbo manekenku po vratu i leđima, silovao je i ostavio u lokvi krvi (FOTO)

Izvor: S media, 19.Jan.2013, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalni seksualni napad: Nožem izbo manekenku po vratu i leđima, silovao je i ostavio u lokvi krvi (FOTO)

Model Šeril Medison (25) se vraćala kući sa posla kada se dogodio brutalni napad koji je jedva preživela. Muškarac je upao u njen stan, izvadio kuhinjski nož, izbo je po vratu, grlu i leđima, a potom je silovao.

Devojka je ostala da leži u lokvi krvi, boreći se za život. Kada je napadač napustio njen stan, uspela je nekako da se dovuče do ulice i onesvestila se. Komšije su pozvale hitnu pomoć.

Srećom, uspela je da dođe k sebi nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dve nedelje u bolnici.

-Ne mogu da izbacim te strašne slike iz glave, bilo je strašno, priča Šeril i dodaje:

-Dugo nisam smela da spavam i da budem sama stanu. Toliko sam bila uplašena, da je taj strah potpuno paralisao moj život. Sada pokušavam idem dalje i ne dozvolim da taj surovi događaj potpuno kontroliše moj život.

Policija je uspela da uhvati napadača i ispostavilo se da se radi o jednom konobaru iz Maroka, koji je serijski silovatelj i ovo nije bio njegov prvi pokušaj ubistva.

-Nisam želeo da je povredim, samo sam želeo seks. Uzeo sam nož i nisam znao šta radim, rekao je napasnik na sudu. On je priznao da je pre strašnog napada uzeo dva grama kokaina.

Marokanski konobar će najverovatnije dobiti 23 godine zatvora.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/North News and Pictures/Solarpix.com

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Prvo je izbo, pa silovao i ostavio da umre

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2013, 05:01

Model Šeril Medison (25) se vraćala kući sa posla kada se dogodio brutalni napad koji je jedva preživela. Muškarac je upao u njen stan, izvadio kuhinjski nož, izbo je po vratu, grlu i leđima, a potom je silovao...Devojka je ostala da leži u lokvi krvi, boreći se za život. Kada je napadač napustio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.