Britanski ministar: Srbija i Britanija potpisale dokument protiv ruskog mešanja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jun.2021, 12:18

Britanski ministar: Srbija i Britanija potpisale dokument protiv ruskog mešanja

Ministar odbrane Velike Britanije Ben Volas (Ben Wallace) izjavio je da su tokom njegove posete Srbiji dve države potpisale značajan sporazum kojim se sprečava uticaj Rusije, izvestio je britanski Telegraf. Volas je u Srbiju doputovao 16. juna i sastao se sa najvišim zvaničnicima, uključujući i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem. Volas je, kako navodi Telegraf, u intervjuu za taj medij izjavio da je u interesu njegove zemlje da bude...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Telegraf: Britanija pomaže Srbiji da se odupre „malignom uticaju“ Rusije

Izvor: Danas, 20.Jun.2021

Britanski ministar odbrane Ben Volas potpisao je sporazum sa svojim srpskim kolegom Nebojšom Stefanovićem, kako bi pomogao Srbiji da se “suprotstavi malignom uticaju Rusije”, piše londonski list Telegraf.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.