Izvor: Blic, 02.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac ubio ženu jer se "navukla" na Soni Plejstejšen

Malkolm Palmer iz Long Satona u Linkolnšajeru izbo je na smrt svoju nevenčanu suprugu Kerol Kenom, nakon što ga je izbacila iz spavaće sobe kako bi mogla u miru da igra igrice na konzoli Soni Plejstejšen.

On ju je napao sa dva noža i zadao joj 20 ubodnih rana u grudi. Njihov sin Džejms (10) čuo je vriske i pozvao policiju. Palmer je oteo telefon iz njegovih ruku i rekao policijskim službenicima: "Žao mi je. Mislim da sam je ubio".

Palmer (62), otac troje dece, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poludeo je kada je uvideo da se Kerol (46) "navukla" na igricu "Grand Teft Auto". Od tada je bio prisiljen da spava na sofi u njihovom stanu, dok se Kerol svake noći igrala na Plejstejšenu.

Par je bio zajedno 30 godina, ali je njihova veza počela da "puca" kada su kupili konzolu za Džejmsa. Dečak bi se igrao do ponoći, nakon čega bi Kerol preuzimala konzolu i igrala igrice do pet-šest sati ujutro.

Palmer, koji je radio na londonskom aerodromu "Hitrou" do penzije, priznao je ubistvo na sudu. Uskoro se očekuje presuda.

"Kerol se "navukla" veoma brzo. Palmer je bio nesrećan što je ona toliko vremena posvećivala igranju na Plejstejšenu", izjavio je tužilac.

Palmer i Kenom imalu su prethodno i drugih problema. Palmer je sumnjao da ga Kerol vara i poludeo je kada mu je novembra prošle godine rekla da namerava da se iseli i zapretila da više nikada neće videti njihovu decu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.