Bogati klinac: Beloruski masakr motornom testerom

Izvor: Mondo, 09.Okt.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogati klinac: Beloruski masakr motornom testerom

Tinejdžer, koji je u tržnom centru u glavnom gradu Belorusije Minsku ubio devojčicu i ranio ženu, rekao da je "hteo da iskali" bes na ljude oko sebe, saopštili su danas istražitelji, navodeći da je napadač student iz bogate porodice.

Foto: youtube/printscreen

"Reč je o mladom čoveku koji potiče iz bogate porodice. Živeo je odvojeno od roditelja u sopstvenom stanu", rekao je zvaničnik istražnog komiteta Aleksej Volkov.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: youtube

Napadač star 17 godina rekao je istražiteljima da su ga "mnogi ljudi u šoping centru iritirali" i da je "želeo da iskali bes na njima", dodao je Volkov.

Istražitelji smatraju da je napad unapred planirao, jer je kupio testeru, masku i zaštitni šlem, prenela je agencija AFP.

Na snimacima sa kamera za video nadzor vidi se kako mladić ulazi u tržni centar noseći torbu za gitaru u kojoj je krio motornu testeru i sekiru.

Svedoci napada su na društvenim medijima naveli da je nosio masku i ogromnu sekiru.

Ovakvo nasilje je retko u Belorusiji, gde predsednik Aleksandar Lukašenko vlada čvrstom rukom od 1994. godine, navodi Rojters.



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Minsk, napadač sa motornom testerom student iz bogate porodice

Izvor: RTS, 09.Okt.2016

Tinejdžer, koji je juče u tržnom centru u Minsku ubio devojčicu i ranio ženu, rekao da je "hteo da iskali" bes na ljude oko sebe, saopštili su danas istražitelji, navodeći da je napadač student iz bogate porodice. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.