Izvor: Blic, 09.Okt.2016, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽELAT IZ MINSKA Tinejdžer koji je ženi odsekao glavu: "Hteo sam da iskalim bes"

Tinejdžer, koji je u tržnom centru u Minsku ubio devojčicu i ranio ženu, rekao da je "hteo da iskali" bes na ljude oko sebe, saopštili su danas istražitelji, navodeći da je napadač student iz bogate porodice.

#SHOCKING: Attacker Kills Woman With Chainsaw In Minsk Shopping Mall https://t.co/S3LpC31f2y #horror #belarus #minsk #crime #attack pic.twitter.com/xl9E02UCiX

- U pitanju je mlad čovek koji potiče iz bogate porodice. Živeo je odvojeno od roditelja u sopstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanu - rekao je zvaničnik istražnog komiteta Aleksej Volkov.

Napadač, koji ima 17 godine, rekao je istražiteljima da su ga "mnogi ljudi u šoping centru iritirali" i da je "želeo da iskali bes na njima", dodao je Volkov.

Istražitelji smatraju da je napad unapred planirao, jer je kupio testeru, masku i zaštitni šlem, prenela je agencija AFP.

HOROR U MINSKU Tinejdžer (17) ženi u šoping centru odsekao glavu motornom testerom

Napad se odigrao u subotu uveče u glavnom gradu Belorusije.

Na snimacima sa video nadzora vidi se kako mladić ulazi u tržni centar noseći torbu za gitaru u kojoj je krio motornu testeru i sekiru.

Svedoci napada su na društvenim medijima naveli da je nosio masku i ogromnu sekiru.

Ovakvo nasilje je retko u Belorusiji, gde predsednik Aleksandar Lukašenko vlada čvrstom rukom od 1994. godine, navodi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bogati klinac: Beloruski masakr motornom testerom

Izvor: Mondo, 09.Okt.2016

Tinejdžer, koji je u tržnom centru u glavnom gradu Belorusije Minsku ubio devojčicu i ranio ženu, rekao da je "hteo da iskali" bes na ljude oko sebe, saopštili su danas istražitelji, navodeći da je napadač student iz bogate porodice...Foto: youtube/printscreen.."Reč je o mladom čoveku koji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.