Izvor: RTS, 29.Nov.2022, 13:07

Biznismen Vjačeslav Taran poginuo u padu helikoptera nadomak Monaka

U helikopterskoj nesreći, koja se dogodila između Ezea i Vilfranš sur Merea, poginuo je suosnivač investicione kompanije Liberteks Vjačelsav Taran, prenosi Monako lajf. Helikopter je leteo iz Lozane za Monako.
Poreklom iz Rusije, Vjačeslav Taran se nastanio u Monaku pre oko 10 godina i bio je fintek preduzetnik i suosnivač trgovačke i investicione platforme Liberteks.

"Sa velikom tugom Liberteks grupa potvrđuje smrt suosnivača i predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Upravnog odbora Vjačeslava Tarana nakon pada helikoptera koji se dogodio na putu za Monako u petak, 25. novembra 2022", saopštila je kompanija.
Vjačeslav Taran bio je jedini putnik u helikopteru "Monak era", koji je leteo iz Lozane u Švajcarskoj za Monako, kada se srušio na padinu u blizini sela Eze. U nesreći je poginuo i pilot letelice.
Prema izjavi "Monak era", pilot je "odradio svu obuku u toj oblasti i veoma dobro ju je poznavao", a letelica je bila "poslednje generacije".
Kompanija navodi i da se helikopter srušio blizu Monaka oko 14 časova u petak.
Drugi putnik koji je trebalo da bude u istom helikopteru otkazao je put u poslednjem trenutku, prenosi Monako lajf.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT RUSKOG MILIJARDERA Poginuo u padu helikoptera: Treći kripto - preduzetnik koji je neočekivano umro u poslednjih nekoliko nedelja

Izvor: Blic, 29.Nov.2022

Ruski milijarder postao je najnoviji biznismen u oblasti kriptovaluta koji je poginuo u misterioznim okolnostima nakon što se njegov helikopter srušio po lepom vremenu u blizini Monaka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.