Bivši specijalac napravio haos u Kazanju: Ladom jurio po aerodormu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši specijalac napravio haos u Kazanju: "Ladom" jurio po aerodormu

Nedavno se u ruskom gradu Kazanju desila zaista bizarna situacija. Naime, bivši specijalac automobilom je uleteo u terminal na aerodromu, a onda se vozikao po njemu dok su ga policajci jurili.

Celu situaciju zabeležile su nadzorne kamere, a kako je prenela Raša tudej, reč je o nekadašnjem specijalcu Ruslanu Nurtdinovu (40).

Kako možemo videti na snimku, on je automobilom "lada" nekoliko puta pokušao da probije ulazna vrata, a kada je na kraju uspeo, počeo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << juri po terminalu. Policajci su trčali za njim i pokušavali da ga zaustave, dok su se pešaci u panici sklanjali poludelom vozaču.

Nurtdinov je uhvaćen kada je pokušao da izađe sa terminala, i sada se nalazi u pritvoru. Kako je navedeno, on je bio nadrogiran, a u automobilu je pronađena marihuana.

U incidentu je povređeno nekoliko policajaca, a ukupna šteta se procenjuje na 6 miliona rubalja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.