Bil Gejts najuren iz Brazila!

Izvor: TvojPortal.com, 21.Apr.2011, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil Gejts najuren iz Brazila!

Izvor: www.tvojportal.com Osnivač Majkrosofta Bil Gejts deportovan je iz Brazila zbog optužbi za korišćenje ilegalne radne snage, prenosi AFP. Postavlja se pitanje da li je moguće da je ovaj bogataš sebi to dozvolio.


Bil Gejts je bio na odmoru u Brazilu sa prijateljima koji su takođe deportovani sa njim. Grupa je privedena tokom putovanja brodom duž Rio Negra, kada je policija otkrila da posada broda nema radne dozvole. Iako su Gejts i njegovi prijatelji boravili u Barzilu legalno, kažnjeni su novčano zbog korišćenja nelegalne radne snage i naređeno im je da u roku od tri dana napuste zemlju. (www.tvojportal.com)

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.