Beščašće Amerike opasnije od terorizma ili komunizma!

Izvor: BKTV News, 12.Maj.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beščašće Amerike opasnije od terorizma ili komunizma!"

Milijarder i bivši gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg upozorio je da su Amerikanci suočeni sa "epidemijom beščašća" iz Vašingtona, za koju je rekao da je opasnija od terorizma ili komunizma.

"Neprekidni baraž laži" i "lažne stvarnosti" u državnoj politici stvaraju veliku pretnju po američku demokratiju, rekao je Blumberg u svom govoru >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na Univerzitetu Rajs u Teksasu, prenosi AP.

Michael Bloomberg: An 'epidemic of dishonesty' in Washington is threatening American democracy - https://t.co/iMfT1nlZ9P

On nije izdvojio nijednog političara po imenu, iako je predsednika Donalda Trampa ranije nazivao "prevarantom" i "opasnim demagogom", dodaje agencija.

"Ovo je veće od svake pojedinačne osobe. Veće je od svake stranke", rekao je on za AP.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.