Izvor: Blic, 06.Nov.2020, 04:11

"BROJANJE GLASOVA ĆE UBRZO BITI ZAVRŠENO" Bajden samouveren: Ne sumnjam da ćemo uskoro PROGLASITI POBEDU!

Kamala Haris i ja smo zadovoljni trenutnim stanjem, osećamo se dobro iz sata u sat. Nemamo dilemu da onog trenutka kada se glasovi prebroje do kraja da ćemo senatorka i ja biti proglašeni pobednicima. Molim vas sve za strpljenje. Ovo je proces koji traje, ali prebrojavanje glasova će uskoro biti završeno. Znaćemo vrlo brzo - rekao je upravo demokratski kandidat Džo Bajden na konferenciji za novinare u Delaveru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREOKRETI U FOTO-FINIŠU Presek stanja: Bajden stiže Trampa na istoku, na zapadu sve oči uprte u JEDNU DRŽAVU (FOTO)

Izvor: Blic, 06.Nov.2020

U finišu brojanja glasova u Americi situacija se menja iz sata u sat. Na istoku zemlje demokratski kandidat na predsedničkim izborima Džo Bajden uspeo je da izjednači u jednoj ključnoj državi, dok je u drugoj sve bliži još uvek aktuelnom predsedniku Donaldu Trampu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.