Izvor: Blic, 18.Apr.2023, 00:06

BRAVO, HEROJI! Posada broda na čijem je čelu crnogorski kapetan spasila devojku iz Atlantskog okeana: 24 sata je plutala na dasci (VIDEO)

Članovi posade teretnog broda kompanije MSC na kome je kapetan Baranin Željko Boljević spasili su devojku (17) na 25 milja od portugalske obale. Kapetan Boljević za Primorski portal je potvrdio da je posada broda spasila devojku čiji je nestanak prijavljen dan ranije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEVOJKA IZVUČENA ŽIVA IZ ATLANTSKOG OKEANA! 24 sata plutala na dasci, spasio je kapetan broda Željko Boljević! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023

Udarna vest u Portugaliji..Članovi posade teretnog broda kompanije MSC na kome je kapetan Baranin Željko Boljević spasili su devojku (17) na 25 milja od portugalske obale. Kapetan Boljević za Primorski portal je potvrdio da je posada broda spasila devojku čiji je nestanak prijavljen dan ranije...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.