Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2023, 07:32

BLISKOISTOČNI SUKOB:Izrael počinje da gubi podršku zbog neselektivnog bombardovanja Gaze; IDF: Pronađena tela dvoje talaca koje je držao Hamas

Sukob Izraela i Hamasa – 67. dan. Borbe između izraelske vojske i pripadnika Hamasa nastavljene su u Pojasu Gaze. Izraelska vojska pronašla je tela dva taoca koje je u Gazi držao Hamas. Predsednik SAD Džozef Bajden kaže da Izrael gubi podršku zbog neselektivnog granatiranja u Pojasu gaze. SZO saopštava da je od 36 bolnica samo 11 delimično funkcionalno u palestinskoj enklavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Konvoj od 80 kamiona sa humanitarnom pomoći krenuo prema Gazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2023

Konvoj od 80 kamiona sa humanitarnom pomoci za palestinske civile u Pojasu Gaze krenuli su danas iz Egipta ka graničnom prelazu Kerem Šalom nakon što je uspostavljen novi sistem carinske kontrole u nastojanju da se ubrzaju isporuke, izjavio je neimenovani zvaničnik Crvenog polumeseca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.