Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2024, 08:01

BLISKOISTOČNI SUKOB Nastavljene žestoke borbe u Kan Junisu; SZO: Ne prestaju napadi na zdravstvene ustanove u Gazi

Sukob Izraela i Hamasa – 111. dan. Žestoke borbe nastavljene su u Kan Junisu. Izraelska vojska saopštila je da vodi ofanzivu velikih razmera u tom području. Sa druge strane, Ministarstvo zdravlja u Gazi, koje vodi Hamas, prijavljuje 25.700 ubijenih Palestinaca od 7. oktobra, dok Svetska zdravstvena organizacija tvrdi da Izrael nastavlja da gađa zdravstvene ustanove širom Gaze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo zdravlja: U Gazi poginulo 25.900 ljudi, 200 za 24 sata

Izvor: Danas, 25.Jan.2024

Ministarstvo zdravlja u Pojasu Gaze, kojim upravlja Hamas, saopštilo je danas da je od početka rata Izraela i te palestinske islamističke organizacije poginulo 25.900 ljudi, najviše žena, dece i maloletnika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.