Izvor: Blic, 29.Okt.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILATERALNI SASTANAK Vučić: Erdogan je želeo da se izdvojimo i sami razgovaramo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Istanbulu da je sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom razgovarao o saradnji Srbije i Turske, daljim investicijama, autoputu ka BiH, kao i o Erdoganovoj poseti Srbiji sledeće godine, koja je već dogovorena.
Pogledaj vesti o: Turska,   Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Erdogan o poseti turskog predsednika Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je današnji bilateralni susret sa predsednikom i ministrom spoljnih poslova Turske, Redžepom Tajipom Erdoganom i Ahmetom Davutoglom bio posvećen daljoj saradnji i investicijama, i poseti turskog predsednika sledeće godine Beogradu...On je za TV Pink...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

EKSKLUZIVNO ZA TV PINK VUČIĆ IZ ISTANBULA:Nisam očekivao bilateralni susret, Erdogan je želeo da razgovarmo

Izvor: RTV Pink, 30.Okt.2018, 02:57

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras za TV Pink da nije očekivao bilaterani susret sa šefom turske države Redžepom Tajipom Erdoganom.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.