Izvor: Blic, 09.Feb.2024, 23:42

BAJDEN IDE NA TEST MENTALNE SPOSOBNOSTI Doktori zabrinuti za zdravlje predsednika SAD: Nešto nije u redu, mora da se objasni javnosti

Medicinski profesionalci uputili su poziv američkom predsedniku Bajdenu da polaže test mentalne sposobnosti nakon što je u četvrtak opasan izveštaj specijalnog tužioca Roberta Hura otkrio da 81-godišnjak ne može da se seti osnovnih činjenica o svom životu i karijeri.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DOKTORI POZVALI BAJDENA NA TEST MENTALNE SPOSOBNOSTI: "Zaboravlja gde je, šta radi, ne može da se seti imena, a KONTOLIŠE NUKLEARNE KODOVE U ZEMLJI!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 00:40

Doktori zabrinuti za zdravlje predsednika SAD...Medicinski profesionalci uputili su poziv američkom predsedniku Bajdenu da polaže test mentalne sposobnosti nakon što je u četvrtak opasan izveštaj specijalnog tužioca Roberta Hura otkrio da 81-godišnjak ne može da se seti osnovnih činjenica o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.