Avion sa 172 putnika promašio pistu i uleteo u okean, svi putnici čudom preživeli

Izvor: BKTV News, 13.Apr.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion sa 172 putnika promašio pistu i uleteo u okean, svi putnici čudom preživeli

Avion u kome se nalazilo 172 putnika preleteo je danas pistu i uleteo u okean kod indonežanskog ostrva Balija, ali su svi putnici i članovi posade preživeli nesreću, izjavio je zvaničnik iz Ministarstva saobraćaja.
Avion kompanije “Lajon er” na snimku indonežanske televizije 
“Lajon er Boing 737″ preleteo je pistu prilikom sletanja na aerodorm Denpasar na Baliju, izjavio je za AFP zvaničnik Ministarstva Heri Bakti.
Australijska agencija AAp javila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je da je avion pokušao da selti oko 8 časova po srednjeevropskom vremenu.
Dramatične slike koje su objavili neki korisnici Tvitera pokazuju avion prelomljen na dva dela kako stoji u vodi u blizini stena.

Na fotografijama se vide i spasioci koji pokušavaju da ukažu pomoć povređenima.
Avion se srušio na oko 200-300 metara od kraja piste, javio je Rojters.
Izvor: Blic
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.