Avion sa 104 putnika srušio se posle poletanja s aerodroma u Havani

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion sa 104 putnika srušio se posle poletanja s aerodroma u Havani

Avion kubanske kompanije "Kubana de avijasion" (Cubana de aviasion) srušio se danas neposredno posle poletanja sa međunarodnog aerodroma Hoze Marti u Havani, javlja više izvora.

Državna televizija javila je da je letelica prevozila 104 putnika. Televizija je dodala da je posada aviona strana, bez dodatnih detalja.

Kubanska državna agencija Prensa latina javila je da se dogodila "nesreća" kod međunarodnog aerodroma dok su aerodromski izvori i očevici rekli za agenciju Frans pres da se Boing 737 koji je putovao ka mestu na istoku Kube srušio ubrzo posle poletanja.

Veliki stub dima se vidi kod aerodroma, rekli su izvori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Avion sa više od 100 putnika srušio se kod aerodroma u Havani (VIDEO)

Izvor: Beta, 18.Maj.2018

Kubanski avion sa 113 osoba srušio se danas neposredno posle poletanja sa medjunarodnog aerodroma Hoze Marti u Havani.Neimenovani Vojni zvaničnik rekao je da su tri osobe preživele pad i da su u kritičnom stanju prebačene u bolnicu, dok drugi zvaničnici to nisu potvrdili, navodi Asošiejted pres.Meštani...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.