Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2021, 23:48

Avganistan optužuje talibane za najgore nasilje u poslednje dve decenije

Avganistanski ministar spoljnih poslova Mohamed Hanif Atmar optužio je talibane da su izvršili najgore nasilje u poslednje dve decenije i pozvao međunarodnu zajednicu da pokuša da ih nagovori da poštuju sporazum iz februara 2020. sa SAD o smanjenju nasilja i da pristupe mirovnim pregovorima.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Ovo je najgore nasilje u poslednje dve decenije"

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 07:57

Njujork -- Avganistanski ministar spoljnih poslova Mohamed Hanif Atmar optužio talibane da su izvršili najgore nasilje u poslednje dve decenije...On je pozvao međunarodnu zajednicu da pokuša da ih nagovori da poštuju sporazum iz februara 2020. sa Sjedinjenim Američkim Državama o smanjenju nasilja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.