Autobus udario u voz u Dominikanskoj Republici, poginulo troje Francuza

Izvor: Blic, 08.Jun.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus udario u voz u Dominikanskoj Republici, poginulo troje Francuza

Najmanje troje državljana Francuske poginulo je na istoku Dominikanske Republike kada je autobus sa francuskim turistima udario u teretni voz, saopštili su danas zvaničnici. Nesreća, u kojoj je povredjeno 15 putnika, dogodila se na oko 160 kilometara istočno od Santo Dominga, glavnog grada Dominikanske Republike. Spasioci u olupini autobusa u kojem je poginulo najmanje troje ljudi

Autobus, u kom se nalazilo oko 30 francuskih turista i dvoje Dominikanaca, udario je u voz koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prevozio šećernu trsku, prenele su agencije.

Kako su saopštili zvaničnici civilne odbrane, u nesreći su poginula dva muškarca i žena, svo troje francuski državljani.

Pretpostavlja se da su turisti bili na putu za poznato letovalište Punta Kana.

Povezane vesti: Tragedija u Boliviji: Poginulo 16, povređena 32 učenika kad je autobus sleteo u provaliju Albanija: Autobus u provaliju zbog prebrze vožnje Na Filipinima poginulo 11 osoba U Peruu 19 mrtvih u autobuskoj nesreći Prevrnuo se autobus sa indonežanskim turistima u Francuskoj

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.