Australijski milioner koji je uhapšen u Beogradu trkao se jahtama pre tri nedelje

Izvor: RTS, 18.Jan.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijski milioner koji je uhapšen u Beogradu trkao se jahtama pre tri nedelje

Rohan Arnold, australijski milioner i poznati biznismen, koji je u utorak uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je učestvovao u međunarodnom švercu kokaina, pre samo tri nedelje učestvovao je u trci jahti od Sidneja do Hobarta, prenela je autralijska štampa.
Tamošnji mediji, takođe, navode da hapšenje Arnolda, koji se bavi čelikom i trgovinom stoke, neće odložiti otvaranje nove stočne pijace kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Mortlejk" u australijskoj državi Viktoriji, koje je planirano za sledeću nedelju.

Arnold je jedan od direktora Selksa, matične kompanije "Mortlejka", pa je bilo očekivano i njegovo pojavljivanje na otvaranju nove stočne pijace.
Prema pisanju australijske štampe, nakon hapšenja Arnolda u Srbiji, autralijska federalna policija u sredu obavila pretres njegovog doma u Marambejtmenu, kao i poslovnih prostorija u Golburnu.
Policijski službenici pretražili su i njegove objekte u Džeiru i Kanberi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Australijski mediji: Uhapšeni biznismen se trkao jahtama pre 3 nedelje

Izvor: Blic, 19.Jan.2018, 00:45

Australijski milioner i poznati biznismen Rohan Arnold, koji je u utorak uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je učestvovao u međunarodnom švercu kokaina, pre samo tri nedelje učestvao je u trci jahti od Sidneja do Hobarta, prenela je autralijska štampa...Tamošnji mediji, takođe, navode da hapšenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.