Asma Asad: Pobedila rak i ima poruku za sve žene

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asma Asad: Pobedila rak i ima poruku za sve žene

Asma Asad, supruga predsednika Sirije Bašara Asada, saopštila je da je u potpunosti pobedila rak dojke sa kojim se borila protekle godine. Asma Asad, supruga predsednika Sirije Bašara Asada, saopštila je da je u potpunosti pobedila rak dojke sa kojim se borila protekle godine.Prva dama je ispričala da je veoma iscrpljena lečenjem. Ona je izrazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zahvalnost mužu i sinu koji su je podržavali u tako teškom periodu života.„Bol od raka se srela sa bolom od rata i ja sam tu bol, koju neko smatra krajem života, pretvorila u put u život“, rekla je ona u intervjuu zvaničnoj televiziji.Četrdesetčetvorogodišnja Asma se pojavila na televiziji sa kratkom kosom u beloj haljini. Protekle godine bilo je objavljeno mnogo fotografija na kojoj je uvek bila sa maramom.„Moj put pun boli i umora, prepreka, pa čak i određenih pozitivnih trenutaka, završen je. Hvala bogu što se završilo. U ovim okolnostima apelujem na svaku ženu stariju od 40 godina da se ne plaši i da svake godine ide na preglede radi ranog otkrivanja raka mlečne žlezde“, rekla je Asma.Ona je saopštila da se lečila u sirijskoj klinici.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAŠAROVA ŽENA ODNELA NAJVEĆU POBEDU: Asma Asad pobedila rak i ponosno se slikala bez marame na glavi! Sad ohrabruje sirijske žene! (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Avg.2019

Supruga predsednika Sirije Bašara Asada rekla je da više "uopšte nema" traga kancera dojke koji joj je dijagnostikovan prošle godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.