Amerika poručila Rusiji: Ništa od sankcija

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika poručila Rusiji: Ništa od sankcija

SAD su obavestile Moskvu, preko ambasade Rusije u Vašingtonu, da neće uvoditi nove sankcije Rusiji neko vreme, izjavio je danas zvaničnik ruskog Minsitarstva spoljnih poslova.

- Mogu da potvrdim da su SAD obavestile rusku ambasadu da neko vreme neće biti uvedene nove sankcije Rusiji - rečeno je agenciji Tas s u Ministarstvu.

Američka ambasadorka pri UN Niki Hejli izjavila je u nedelju da će nove sankcije Rusiji biti uvedene u ponedeljak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Međutim, glavni ekonomski savetnik predsednika SAD Leri Kudlou izjavio je da je američka ambasadorka u UN Niki Hejli "istrčala pred rudu" kada je najavila uvođenje novih sankcija Rusiji, jer nije znala da su sankcije Rusiji stavljene "na čekanje".

Hejli je Kudlou uzvratila rečima: "Uz svo poštovanje, ja se ne zbunjujem".
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vašington

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.