Alžir : Gadafi nije ni kod nas

Izvor: S media, 27.Avg.2011, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alžir : Gadafi nije ni kod nas

Alžirske vlasti su demantovale da su visoki libijski zvaničnici među kojima i sam Gadafi u Alžiru.Ovu vest prenela je egipatska agencija pozivajući se na libijske izvore.

Alžirske vlasti danas su "kategorično" demantovale da su informacije o prelasku funkcionera libijskog režima u konvoju blindiranih vozila u Alžir tačne.

Vest da su libijski režimski zvaničnici, medju kojima možda i

pukovnik Moamer >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gadafi, u konvoju blindiranih mercedesa noćas prešli

iz te zemlje u Alžir, objavila je egipatska agencija Mena citirajući

libijske izvore.

Libija traži humanitarnu pomoć

Gadafiju ni traga ni glasa!

MENA: Gadafi u Alžiru?

"Ti navodi nemaju nikakvog osnova i mi to demantujemo kategorično",

rekao je portparol ministarstva spoljnih poslova Amar Belani.

Mena je, citirajući navode jednog pripadnika libijskog vojnog saveta, prenela da je "šest blindiranih mercedesa" imalo pratnju vojske lojalne režimu, a da pobunjenici nisu mogli da ih zaustave jer nisu imali oružje. Taj izvor rekao je i da se u konvoju možda nalazio i Gadafi sa svojim sinovima.

Pobunjenici u Libiji tvrde da kontrolišu gotovo čitavu teritoriju prestonice, ali i dalje ne znaju gde se nalazi Gadafi.

(Beta-AFP)
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.