Izvor: Danas, 21.Avg.2023, 02:35

Alkaraz spoznao ekekat „isceđene krpe“ u Vimbldonu u malom: Iz iznemogle Đokovićeve pojave izrodio se trijumf u Sinsinatiju. Po hiljaditi put – kako?

Nema tu šta da se priča: Đoković je u smiraj svoje veličanstvene karijere stekao odvažnog suparnika, neustrašivog dvadesetogodišnjaka, savršeno igrački potkovanog za svoje mlade godine, koji je iznikao na putu i dalje najviših pretenzija našeg asa. I to je prilog za istoriju teniskog sporta, jer se rodio igrač dostojan rival onom koji se retko rađa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Alkaraz spoznao efekat „isceđene krpe“ u Vimbldonu u malom: Iz iznemogle Đokovićeve pojave izrodio se trijumf u Sinsinatiju. Po hiljaditi put – kako?

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Avg.2023

Alkaraz spoznao efekat „isceđene krpe“ u Vimbldonu u malom: Iz iznemogle Đokovićeve pojave izrodio se trijumf u Sinsinatiju. Po hiljaditi put – kako? G. A.danas 02:35. . Foto: EPA-EFE/MARK LYONS. Nema tu šta da se priča: Đoković je u smiraj svoje veličanstvene karijere stekao odvažnog...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.