Izvor: Blic, 28.Nov.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alepo: Asadove snage povratile kontrolu nad svim severnim oblastima koji su držali pobunjenici

Sirijske vladine snage zauzele su Al-Sakur, ključni deo Alepa i time povratile kontrolu nad svim severnim oblastima u istočnom delu grada koji su držali pobunjenici, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava, a prenosi AFP.

Kako prenosi Rojters, pobunjenici nisu bili dostupni za komentar.

"To je najveći poraz opozicije u Alepu od 2012. godine. Oni su izgubili više od trećine oblasti u Alepu", rekao je direktor Opservatorije Rami Abdulrahman.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sirijske vladine snage preuzele severne oblasti istočnog Alepa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Nov.2016

Sirijske vladine snage zauzele su Al-Sakur, ključni deo Alepa i time povratile kontrolu nad svim severnim oblastima u istočnom delu grada koji su držali pobunjenici, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava, a prenosi AFP. Kako prenosi Rojters, pobunjenici nisu bili dostupni za komentar. "To...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.