Albanska porodica mora da napusti Austriju

Izvor: Mondo, 16.Jun.2010, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanska porodica mora da napusti Austriju

Porodica kosovskih Albanaca Zogaj, koja je proteklih skoro tri godine izazvala najviše pažnje austrijske javnosti, moraće da napusti Austriju, odlučio je Ustavni sud.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zogajevi moraju na Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2010

Porodica kosovskih Albanaca Zogaj, koja je proteklih skoro tri godine izazvala najviše pažnje austrijske javnosti, moraće da napusti Austriju, odlučio je Ustavni sud koji je odbacio žalbu Zogajevih na odluku o odbijanju zahteva dobijanje humanitarnih papira za ostanak.

Nastavak na Vesti-online.com...

Zogajevi moraju da odu iz Austrije

Izvor: Glas javnosti, 17.Jun.2010, 07:13

BEČ - Porodica kosovskih Albanaca Zogaj, koja je proteklih skoro tri godine izazvala najviše pažnje austrijske javnosti, moraće da napusti Austriju, odlučio je Ustavni sud koji je odbacio žalbu Zogajevih na odluku o odbijanju zahteva dobijanje humanitarnih papira za ostanak..."Zatražićemo od...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.