Aerodrom u Vašingtonu kratko evakuisan zbog sumnjivog paketa

Izvor: Blic, 11.Sep.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom u Vašingtonu kratko evakuisan zbog sumnjivog paketa

Putnici aerodroma Dales u Vašingtonu evakuisani su sinoć na nekoliko sati zbog "sumnjivog" paketa nađenog u zgradi, uoči desetogodišnjice napada na SAD 11. septembra 2011, saopštio je portparol aerodroma.

Sumnjivi predmet pronađen je blizu kontejnera za prevoz tereta zbog čega je taj deo aerodroma evakuisan, rekao je portparol.

Uzbuna je ukinuta posle četiri sata kada su timovi za deminiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i policija proverli da pošiljke u tom kontejneru nemaju nikakvu eksplozivnu napravu.

Američki zvaničnici upozorili da postoji "verodostojna", ali nepotvrđenja pretnja od se organizuju teroristički napadi da se podudare sa desetogodišnjicom napada od 11. septembra 2001. i pojačali budnost na javnim mestima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.