Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Sep.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vašington: Aerodrom kratko evakuisan zbog sumnjivog paketa

Putnici aerodroma Dales u Vašingtonu evakuisani su sinoć na nekoliko sati zbog "sumnjivog" paketa nađenog u zgradi, uoči desetogodišnjice napada na SAD 11. septembra 2011, saopštio je portparol aerodroma. Sumnjivi predmet pronađen je blizu kontejnera za prevoz tereta zbog čega je taj deo aerodroma evakuisan, rekao je portparol. Uzbuna je ukinuta posle četiri sata kada su timovi za deminiranje i policija proverili da pošiljke u tom kontejneru nemaju nikakvu eksplozivnu ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aerodrom u Vašingtonu evakuisan zbog sumnjivog paketa!

Izvor: S media, 11.Sep.2011

Aerodrom Dales u Vašingtonu evakuisan je na kratko zbog "sumnjivog" paketa nadjenog u zgradi. Uzbuna je ukinuta posle četiri sata. ..Putnici aerodroma Dales u Vašingtonu evakuisani su sinoć na nekoliko sati zbog "sumnjivog" paketa nadjenog u zgradi, uoči desetogodišnjice napada na SAD 11. septembra...

Nastavak na S media...

Panika u Vašingtonu zbog "sumnjivog paketa"

Izvor: Mondo, 11.Sep.2011

Putnici aerodroma Dales u Vašingtonu evakuisani su sinoć na nekoliko sati zbog "sumnjivog" paketa nađenog u zgradi, uoči desetogodišnjice napada na SAD 11. septembra 2011, saopštio je portparol aerodroma.

Nastavak na Mondo...

Aerodrom evakuisan zbog sumnjivog paketa

Izvor: B92, 11.Sep.2011

Putnici aerodroma Dulles u Vašingtonu evakuisani su sinoć na nekoliko sati zbog "sumnjivog" paketa nađenog u zgradi, uoči desetogodišnjice napada na SAD 11. septembra 2011.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.