ATP kup - Australija u polufinalu nakon super tajbrejka

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jan.2020, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP kup - Australija u polufinalu nakon super tajbrejka

Velika Britanija namučila domaćina. Reprezentacija Australije uspela je da se plasira u polufinale ATP kupa pošto je u Sidneju savladala Veliku Britaniju ukupnim rezultatom 2:1.   Prvi poen domaćinu doneo je Nik Kirjos koji je sa lakoćom savladao Kamerona Norija sa 2:0 u setovima (6:2, 6:2), ali izjednačenje Britancima stiglo je nakon pobede Danijela Evansa nad De Minorom sa 2:1 (7:6, 4:6, 7:6).   Odlučujući je bio dubl meč u kojem su Nik Kirjos i Aleks De Minor pobedili Džejmija Marija i Džoa Salsberija sa 2:1 nakon super tajbrejka (6:3, 3:5, 18:16).   Australija u polufinalu čeka pobednika duela između nacionalnih selekcija Belgije i Španije.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kirjos: Najgluplje pitanje koje sam dobio!

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 13:20

Australijski teniser Nik Kirjos posle pobede teniske reprezentacije njegove zemlje nad Velikom Britanijom opet je imao svoj šou na obraćanju novinarima...Kirjos, koji je i ranije imao niz ispada, mogao bi da ukrsti reket sa Rafaelom Nadalom u polufinalu ATP kupa ukoliko Španci pobede Belgiju...To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.