Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 23:58

ASANŽ BI USKORO MOGAO DA BUDE OSLOBOĐEN?! Američko ministarstvo pravosuđa pokušava da postigne dogovor sa osnivačem Vikiliksa (FOTO)

Ministarstvo pravosuđa SAD razmatra da li će da dopustiti Džulijanu Asanžu da se izjasni krivim u zamenu za smanjenu optužbu za zloupotrebu poverljivih podataka. Osobe upoznate sa ovim slučajem ne isključuju mogućnost dogovora koji bi na kraju mogao rezultira i Asanžovim puštanjem iz britanskog zatvora, piše Vol strit žurnal.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RT: Asanž u pregovorima o priznanju krivice sa SAD – Volstrit žurnal

Izvor: Vostok.rs, 21.Mar.2024, 00:30

Američko Ministarstvo pravde razmatra da li da dozvoli osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu da se izjasni krivim za prekršaj kako bi izbegao izručenje SAD pod optužbom za špijunažu, objavio je u sredu Volstrit žurnal.. Potencijalni sporazum bi omogućio da se Asanž izjasni krivim za...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.