Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza u Srbiji

Vozače večeras na putevima Srbije očekuju mokri i klizavi kolovozi usled kiše, snega i leda zbog čega im se savetuje oprezna vožnja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je upozorio da sneg otežava saobraćaj na Zlatiboru, Kopaoniku, Rudniku i Čestobrodice, i drugih planinskih prevoja.

Prema podacima Uprave granične policije, na većini putničkih terminala na graničnim prelazima Srbije vozila se zadržavaju oko pola sata, osim na prelazu Sremska Rača gde na ulazu u zemlju čekaju oko 40 minuta.

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema dužih zadržavanja vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Otežan saobraćaj na planinama zbog snega

Izvor: Blic, 21.Jan.2018

Saobraćaj se zbog snega ove večeri otežano odvija preko Zlatibora, na prilazu Kopaoniku sa strane Brzeća, preko Rudnika, Čestobrodice, kao i preko svih planinskih prevoja, saopštio je AMSS...Apeluje se na vozače da vožnju prilagode zimskim uslovima, kao i da na put ne kreću bez obavezne zimske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.