AMBICIOZNI POPAJ Eskobarov ubica hoće u politiku

Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMBICIOZNI POPAJ Eskobarov ubica hoće u politiku

Džon Hairo Velaskez, zvani Popaj, koji je u službi Pabla Eskobara, šefa kolumbijskog narko-kartela "Medeljin", ubio oko 250 ljudi, namerava da uđe u politiku, saznaje agencija DPA.

- Da, hoću da budem senator - izjavio je Velaskez za agenciju. Osim što je bio plaćeni ubica, koordinisao je hiljade drugih zločina.

Velaskez je pušten iz zatvora posle više od 23 godine zato što je pomogao u rasvetljavanju zločina kartela "Medeljin", a o njegovom životu je snimljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i film.

"Popaj" tvrdi da je Eskobar, kojeg je "Forbs" svojevremeno rangirao kao sedmog najbogatijeg čoveka na svetu,  bio mnogo moćniji nego što je iko mogao da zamisli, pre nego što su ga agenti američke DEA upucali u obračunu na krovu 1993.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAD MOGU SVI, MOŽE I ON: Plaćeni ubica Pabla Eskobara hoće da uđe u politiku

Izvor: Kurir, 21.Mar.2017

..."Hoću da budem senator", rekao je Velaskez za agenciju DPA..Atracaron a John Jairo Velásquez Vásquez alias Popeye el sicario más famoso del mundo, lamentable la inseguridad en Colombia! @Univision23 pictwittercom/SaVpcgBqMx..On je robijao više od 23 godine, a koordinisao je u mnogim zločinima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.