AKP će uložiti žalbe u svih 39 distrikta u Istanbulu

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKP će uložiti žalbe u svih 39 distrikta u Istanbulu

Turska vladajuća Partija pravde i razvoja (AKP) odlučila je da uloži žalbe na rezultate lokalnih izbora u svih 39 distrikta u Istanbulu, izvestio je dnevnik "Hurijet" ISTANBUL - Turska vladajuća Partija pravde i razvoja (AKP) odlučila je da uloži žalbe na rezultate lokalnih izbora u svih 39 distrikta u Istanbulu, izvestio je dnevnik "Hurijet".I kandidat za gradonačelnika najveće opozicione Republikanske narodne partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ekrem Imamoglu i njegov AKP rival bivši ministar Binali Jildirim, su saopštili da Imamoglu vodi za nekih 25.000 glasova, preneo je Rojters.AKP je saopštila da će iskoristiti svoje pravo da stavi prigovor na rezultate tamo gde postoje nepravilnosti u glasanju.Rok za podnošenje žalbi ističe u 12.00 časova.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoganova partija ulaže žalbu na rezultate izbora u Istanbulu

Izvor: RTS, 02.Apr.2019

. Turska vladajuća Partija pravde i razvoja (AKP) odlučila je da uloži žalbe na rezultate lokalnih izbora u svih 39 distrikta u Istanbulu, izveštava dnevnik "Hurijet".

Nastavak na RTS...

AKP će uložiti žalbe u svih 39 distrikta u Istanbulu

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2019

Turska vladajuća Partija pravde i razvoja (AKP) odlučila je da uloži žalbe na rezultate lokalnih izbora u svih 39 distrikta u Istanbulu, izvjestio je danas dnevnik Hurriyet. I kandidat za gradonačelnika najveće opozicione Republikanske narodne partije (CHP) Ekrem Imamoglu i njegov AKP rival bivši...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.