Izvor: RTS, 10.Okt.2023, 18:19

Протест Савеза еколошких организација Србије, блокиран саобраћај код Владе

Савез еколошких организација Србије протестује испред зграде Владе Србије, са захтевом да се обуставе радови на изградњи видиковца на Каблару, да се преиспитају дозволе и да се испита ко је од надлежних наредио да се приведу активисти.
Како су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << најавили, протест ће трајати онолико колико су прошле недеље приведени активисти провели у притвору, а то је, како наводе, осам сати. Протест је почео у 12 сати и 50 минута.
Учесници протеста блокирали су саобраћај код Владе Србије.
Премијерка Ана Брнабић прошле недеље је присуствовала почетку радова на изградњи видиковца на Каблару, а полиција је окупљене који су протестовали спречила да дођу до места радова. Тада је троје учесника протеста приведено у чачанску полицију.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.