Zvezdan Milovanović podneo ostavku na mesto poverenika niškog SNS-a

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2021, 22:21

Zvezdan Milovanović podneo ostavku na mesto poverenika niškog SNS-a

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović podneo je ostavku na tu funkciju, potvrdio je Južnim vestima. Sa te pozicije odlazi, kaže, iz zdravstvenih razloga.

Pet godina je prošlo otkako je za vođu niškog SNS-a imenovan vlasnik TV Kopernikus Zvezdan Miovanović, a on je sada podneo ostavku, kako kaže, iz zdravstvenih razloga. Milovanović se povukaosa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mesta poverenika niškog SNS-a; Foto: JV

Da, da. To potvrđujem - kratko je odgovorio Milovanović.

Na pitanje ko bi mogao da ga zameni, Milovanović ističe da će naknadno obavestiti.

Podsetimo, Milovanović se nakon prošlih izbora pominjao prvo kao jedan od mogućih kandidata za gradonačelnika Niša, a potom i kao kandidat za jednog od ministra u Vladi. Međutim, nije mu dodeljena nijedna funkcija.

Inače, niški SNS već dugo funkcioniše kao povereništvo, a iako je upravo Milovanović rekao još 2016. da bi unutarstranački izbori mogli da budu održani nakon izbora za predsednika Srbije održanih 2017. godine to se nije desilo.

Ta tema se skoro uopšte i ne pominje, a u međuveremenu je u Niš poslat član Izvršnog odbora Bojan Bajagić da pomogne u radu poverenika.

Poslednji put je o izborima unutar stranke pričao Aleksandar Vučić 2019. godine, ali niški naprednjaci su ušli u 12 godinu postojanja bez održanih izbora za rukovodstvo odbora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdan Milovanović podneo ostavku na mesto poverenika GO SNS u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 12.Maj.2021, 09:49

NIŠ..  Zvezdan Milovanović, poverenik GrO Srpske napredne stranke u Nišu podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje JUGpress ...     Ko će ga zameniti na tom mestu, ili će biti raspisani unutarstranački izbori za sada se ne zna...    Zvezdan Milovanović je na svom Facebook profilu objavio...

Nastavak na JUGpress.com...

Zvezdan Milovanović - od poverenika niškog SNS-a do aktiviste i vernog pristalice Aleksandra Vučića

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021

Nakon što je saopšteno da je poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović podneo ostavku, ne zna se ko će ubuduće voditi stranku u gradu i kako će novi lider niških naprednjaka biti postavljen. Komentar o nasledniku nisu imali ni članica Glavnog odbora i gradonačelnica...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.