Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:10, 11. 5. 2021.

| Politika

Zvezdan Milovanović podneo ostavku na mesto poverenika niškog SNS-a

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
Zvezdan Milovanović
Podneo ostavku, foto: FB profil

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović podneo je ostavku na tu funkciju, potvrdio je Južnim vestima. Sa te pozicije odlazi, kaže, iz zdravstvenih razloga.

Pet godina je prošlo otkako je za vođu niškog SNS-a imenovan vlasnik TV Kopernikus Zvezdan Miovanović, a on je sada podneo ostavku, kako kaže, iz zdravstvenih razloga. zvezdan milovanović Milovanović se povukaosa mesta poverenika niškog SNS-a; Foto: JV

Da, da. To potvrđujem - kratko je odgovorio Milovanović.

Na pitanje ko bi mogao da ga zameni, Milovanović ističe da će naknadno obavestiti.

Podsetimo, Milovanović se nakon prošlih izbora pominjao prvo kao jedan od mogućih kandidata za gradonačelnika Niša, a potom i kao kandidat za jednog od ministra u Vladi. Međutim, nije mu dodeljena nijedna funkcija.

Inače, niški SNS već dugo funkcioniše kao povereništvo, a iako je upravo Milovanović rekao još 2016. da bi unutarstranački izbori mogli da budu održani nakon izbora za predsednika Srbije održanih 2017. godine to se nije desilo.

Ta tema se skoro uopšte i ne pominje, a u međuveremenu je u Niš poslat član Izvršnog odbora Bojan Bajagić da pomogne u radu poverenika.

Poslednji put je o izborima unutar stranke pričao Aleksandar Vučić 2019. godine, ali niški naprednjaci su ušli u 12 godinu postojanja bez održanih izbora za rukovodstvo odbora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BATA

    23:23 // 13. 5. 2021.

    Sta je sada em ne smete da pisete o bockama a sada i o bunga-bunga zurkama.Sramota.

  • Za Beograđane!!!

    22:48 // 12. 5. 2021.

    Mnogo ste pogrešili što Zvezdana niste postavili za gradonačelnika, bacili ste glasače u takav bedak da ko zna šta će dalje biti,
    ne znam šta smo vam se mi Nišlije zamerile ovo bre kao neki eksperiment svi su se nadali Zvezdanovom postavljenje kad ono iznenadjenje, mnogo ste se ogrešili ma nemate pojma kakav haos ste napravili!

    • Ouzo

      23:43 // 12. 5. 2021.

      Koga ,bre, briga za ,vas sendvicare, nekakve glasace ! Sns je zlo za Srbiju, ma ko bio na celu Nisa ! Nije ovo medij za tebe, gledaj si Pink i Hepi !

  • Spanski zid

    22:16 // 12. 5. 2021.

    Sta je Zvezdanovih botova i sendvicara, lele majko! I lele i kuku...
    Nema nama spasa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: