Zdravstveno stanje Nikolića dobro

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveno stanje Nikolića dobro

 
(vesti online) Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Jorgovanka Tabaković izjavila je da je zdravstveno stanje lidera radikala Tomislava Nikolića, koji od juče ujutru štrajkuje glađu i žeđu, dobro ali da se može pogoršati.

 

Novinarima u skupštini Srbije, gde se od sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u poslaničkom klubu SNS Nikolić nalazi, Tabaković je rekla da je on za sada dobro, ali da se njegovo stanje može pogoršati jer ga je iscrplo organizovanje mitniga i brojnih intervjua koje je dao prethodnih dana.Ostatak vesti pročitajta na linku
 
 

Toma Nikolićzdravljedobro
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.