Vučić proglasio pobedu naprednjaka

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić proglasio pobedu naprednjaka

Beograd -- Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare rekao da je SNS pobedio na parlamentarinim izborima u Srbiji. SNS:24,4 DS:22,85 na osnovu 48% prebrojanih glasova.

Vučić je naveo da razilka može samo da raste s obzirom na to da glasovi birača sa Kosova do sada nisu obrađeni. On je prethono naveo da i na predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborima lider SNS-a i kaolicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić u prednosti u odnosu na lidera DS-a Borisa Tadića.

Izvesno je da u drugi krug predsedničkih izbora idu Boris Tadić i Tomislav Nikolić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezvanično: DS pobedio u Beogradu

Izvor: B92, 06.Maj.2012

Kako nezvanično saznajemo, DS je pobedila na lokalnim izborima za Beograd. Prednost liste "Za evrospki Beograd" je 13 posto prednosti u odnosu na SNS...Demokratska stranka osvojivši 36,3 odsto glasova, SNS je 24,3 odsto, SPS je osvojio 8,8 odsto glasova, a DSS 7,7.

Nastavak na B92...

Dodik: Raduje me uspeh Tadića

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 01:40

Beograd -- Predsednik RS Milorad Dodik kaže da ga raduje izborni uspeh lidera DS Borisa Tadića, kao i to što je Srbija na izborima "pokazala demokratski kapacitet"..."Tadića sam i ranije podržao i radujem se rezultatu koji je postigao", rekao je on...Kako su preneli banjalučki mediji, Dodik je...

Nastavak na B92...

DS Leskovac: "Nikolić ubedljivo pobedio Tadića"

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2012

Iz Izbornog štaba Demokratske stranke saopštili su da je Tomislav Nikolić, na osnovi 62,83% prebrojenog biračkog tela, osvojio 14.994 glasova, Boris Tadić 13.301 glas.

Nastavak na JužneVesti.com...

Pobeda Tadića!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2012

Prema preliminarnim rezultatima, Boris Tadić i Tomislav Nikolić idu u drugi krug predsedničkih izbora..BEOGRAD - Čeka nas još glasanja...Na predsedničkim izborima, prema podacima koje je  objavio Cesid, Boris Tadić, kandidat liste „Izbor za bolji život“, osvojio je 26,7% glasova, Tomislav...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.